Palatető festés Szőc, tetőfestés Szőc, palatető festés ára Szőc, palatető felújítás Szőc, palatető Szőc, hullámpala festés Szőc, cseréptető festés Szőc, iso paint Szőc, climate cooler Szőc, isonit Szőc, palatető szigetelés Szőc, bitumenes zsindely Szőc

Palatető festés Szőc


Üdvözöljük a J.K.I. Mentor Kft honlapján!

Cégünk 20 éve foglakozik palatetőfestés,tetőfestéssel palatető bontás nélküli felújítással kellő szakmai tapasztalattal. Kivételes ár érték aranyú az Iso Paint tetőbevonat. Ügyfeleink között magánszemélyek és gazdasági társaságok egyaránt megtalálható az Ország teljes területén. Akár Szőc településen is. Az általunk elvégzett munkára 10 év, írásos garanciát vállalunk!

Elérhetőség, kapcsolat:
Megadja elérhetőségét a mellékelt árajánlatkérőben és visszahívjuk önt, vagy hívhat bennünket telefonon is, visszahívjuk és kérdéseire válaszolunk. Szükség esetén ingyenes árajánlatot küldünk önnek az igényeinek megfelelően.

Palatető festés,tetőfestés szakvélemény a kivitelezésről, anyagokról!
A tetőfelület tisztítása során a felszínen található avasodott,mohás réteg eltávolítása kötelező. Mivel a palatető felülete laza porózus így a tetőfestés az alapozó és fedő festés kellően nem tud megtapadni a felületen. Az időjárás tényezői hamar kikezdi és a palatető festése foltosan kopni kezd. A tető megszűnik esztétikai hatást nyújtani. Kellően idegesítve tulajdonosát. Alapvetően ez mindig függ a helyes technológiai sorrend betartásától és a felhasznált anyagok minőségétől. A mi cégünk J.K.I. Mentor Kft régen rájött arra, hogy a legjobb anyag biztosíthatja hosszú távon a cég síkereit és a további munkákat. Ehhez arra volt szükségünk, hogy olyan tetőbevonatot gyártó céget keressünk amely hosszú távon magas minőséget tudjon nyújtani. Kellő kutatás mellet megtaláltuk a Dániában gyártott Iso paint extra minőségű tetőbevonatot. Dániában ez a tetőbevonat 25 éve piacvezetőnek számít, mivel a fejlett országok: Németország, Svédország, Franciaország, Anglia előszeretettel alkalmazzák. Ezt az Iso paint tetőbevonatot elsők között alkalmazzuk MAGYARORSZÁGON! A tulajdonosi körünk nagy megelégedésére. Ehhez a tetőfestéshez olyan nagynyomású ipari festékszóró gépet javasolnak ami legalább 160 bár nyomáson tud dolgozni. Így esett a legjobb Amerikai Air Less típusú szóró gépre a választás. Ez a gép alkalmas arra, hogy sűrűbb állagú Iso paint tetőbevonatot is képes felhordani a tető felületre. Ecsettel, tedy henger a gyártó nem javasolja mivel a fényvisszaverő pigmentek nem tudnak kiúszni a felszínre. Palatető festés, hullámpala festés, cseréptető festés, zsindellyel fedett tetők, során alkalmazott Iso paint termékcsalád minden tető típusra gyártott bevonatot. Pala, hullámpala, cserépre az Isonit GL20 tetőbevonatot javasolja. Mert ellenáll UV (ultraibolya) hatásának, tökéletesen befedi a pala illeszkedéseinek tökéletlenségét ezzel biztosítja a víz szigetelését is.

Világújdonságnak tekinthető a Climate Cooler nanotechnológiás tetőbevonat ami képes napsugárzás UV (ultraibolya) hatásának 70%  visszatükrözni, semlegesíteni ezzel együtt fény és hőszigetelő tulajdonsággal is rendelkezik. A tetőtéri lakásoknak kedvez, mert a lakó tér nem melegszik fel kellemes klimatikus viszonyokat alakít ki a lakott térben. Ezt minden tető héjazatra fel lehet hordani: pala, hullámpala, műemlékpala, cserép, betoncserép, cserepeslemez, acéllemez, bádoglemez, zsindely, bitumenes zsindelyekre. És nem utolsósorban vízszigetelő tulajdonsága nagyban érvényesül! Megtekintheti a honlapunkon található SAJÁT VIDEÓ FILMÜNK ÖNNEK című videó anyagban!

Technológiai sorend:
A Isopaint cég meghatározza  a technológiai sorrendet a palatető bontás nélküli felújítása során.

Tető tisztítás:
A palatető tisztítás ipari nagynyomású vizes tisztítóval (mosása) 100%-ban eltávolítja a mohás, algás szennyezett anyagokat nem csak a pala felületén hanem az illeszkedési pontok ( fedések alatt) így meggátolja a gáz képződést. A rögzítő vihar kapcsok nem sérülnek. A sérült hibás palákat pótolni kell. Tapasztalatunk szerinta palatető tisztítás után, esztétikus, újszerű látványt nyújt,  a tisztított tető. Valószínű, hogy a beázás, megszűnik de a felület avasodik az algák és a mohák visszatelepednek kb 3-5 éven belül és a palatető tisztítás újra szükséges lesz. Így a tető hamar jellegét veszti. Nem ez lesz az ügyfélnek az igazi hosszú távú megoldás!

Tapadó híd képzése (alapozás, mély alapozás, kellősítés):
A kellősítő anyag felhordása alapvető követelmény a biztos tapadás érdekében. Amit  az Air Less ipari nagynyomású szórással hordunk fel a pala felületére. A mély alapozó feladata, hogybeszívódik a pala felületébe ezzel biztosítja a kellő szilárdságot. Tökéletes tapadást biztosít apalatető festés, tetőfestés során, az Isopaint tetőbevonatnak.

Ereszcsatornák cseréje:
A palatető felújítás során lényeges szempont, hogy a tetőhöz tartozó ereszcsatornákat a palatető festés, tetőfestés, felújítás során, szükség esetén ki kell cserélni a csatorna tartó vasakat . Az új csatorna biztosítja a csapadék víz távoltartását az épület szerkezetektől. Ez állttal az ereszcsatorna markánsan megjelenik, keretezi az épület homlokzatát, tető szerkezetét.

Kémények javítása, felújítása:
Szükség szerint különösen akkor ha a téglák közötti falazó habarcs kifagyott, kiporlott legtöbbször a fedkő (kéménykalap) rossz hibás elkészítése során vízorr képzés hiányában a csapadékvíz visszafolyik a kéménytestre ezáltal tönkretéve a fugákat, hézagokat. az általuk felújítás módszere, hogy kültéri fagyálló anyaggal a kéménytest tejes felületét bevonjuk. Kellő szilárdulás után egy impregnáló festék bevonattal látjuk el. Új vízorral ellátott műkő fedlapot ragasztunk fel. Így a kémény megjelenési formája újszerű, harmonikus lesz a tető megjelenési formájával. A palatető felújítás során indokolt a kémények egyidejű felújítása is mivel, későbba tetőfestés óvhatatlanul sérüléseit vonhatja maga után.

Technológiai sorrend a palatető festés, tetőfestésnél:
  • Tető tisztítása ipari nagynyomású vizes tisztítóval amely minimum 150 bár nyomást bír kifejteni mivel az évek óta lerakódott és beágyazódott szennyeződés csak így távolítható el.
  • Kémények felújítása (szükség esetén)
  • A sérült, repedt palák kicserélése
  • A festésre nem szánt felületek maszkolása (takarása)
  • ISOPAINT IsonitNordicA/S vagy Climata Cooler(flex, uni) tetőbevonat első réteg felhordása - hígítás nélkül - airless rendszerű géppel
  • ISOPAINT IsonitNordicA/S vagyClimata Cooler (flex, uni) tetőbevonat záró réteg felhordása - hígítás nélkül - airless rendszerű géppel
  • Maszkolás (takarás) eltávolítása


Tetőfestés, palatető festés árak:
  • Pala, cserép Isonit GL 20 = 2.200 Ft/m²
  • Pala, cserép Climate Cooler (uni) = 3.500 Ft/m²
  • Lemez, bitumenes zsindely (flex = 4.500 Ft/m²

Az áraink nettó árak, nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t!

Az árak minimum 120m²-es felületre vonatkoznak. Az ajánlat tartalmazza az anyagárat, a munkadíjat, a felvonulás s az anyagmozgatás összes költségét, de függ a felületminőségétől, előkészítésétől, hozzáférhetőségétől. Nem tartalmazza az állványozást és az egyéb előkészítő munkálatokat, ha azok szükségesek.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ÉS
VISSZAHÍVJUK ÖNT!Google térkép Szőc


Kiválasztott település:
Szőc


Az Ön kapcsolattartója:
Lakatos József

Telefonszáma:
06-70/709 2200

Nyitvatartás:
H-CS 9.00-17.00
P 9.00-15.00